29 Juli 2014
 
Greška
 • JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 64
četvrtak, 30 Maj 2013 17:15

Za sport24.ba Denis Stojnić: Nikog se ne bojim, ali želim povratak u UFC

Autor: 

  Kontaktirali smo našeg mma borca i bivšeg člana UFC-a, Denisa Stojnića koji se putem našeg portala oglasio na izjavu Ricca Rodrigueza, kojom izaziva Stojnića na borbu u FFC-u.

  "Ne bojim se nikog! UFC matchmaker Joe Silva je izjavio i naglasio putem maila: 'Denise, u UFC te vraća Mirko Filipović, Jeff Monson, Andrei Arlovski ili Mustafa Al Turk'. Monson, Arlovski i Mustafa se žele boriti samnom, samo što ljudi traže svoju cijenu, ja ću se s njima boriti u bilo kojem gradu. Svaka čast Ricco Rodriguezu na njegovoj karijeri, ali ja sam pitao Joe Silvu za Rodrigueza i on me ne vraća u UFC! Mislim da bi ovi borci pristali da rade za FFC, i ja bi volio da napravimo pravi spektakl i da mi Orsat bude menadžer poslije i u UFC-u. Van UFC-a se više ne želim boriti", rekao je Stojnić za sport24.ba

  Pitali smo Denisa i kako se osjeća u novom klubu, Mike's gym-u?
  "Obavio sam i prve treninge u Mike's gym-u. Agresivniji su nego u Golden Glory-u, ali tu su Saki i Overeem, s njima se poznajem iz Golden Glory-a tako da mi nije loše. A s Golden Glory-em i dalje imam dobre odnose, nerijetko odem i kod njih."

  Denis Stojnić je 2009. godine nastupao u UFC-u, gdje se borio protiv trenutnog prvaka Cain Velesqueza i protiv Stefana Struvea, borca koji je u top 10 superteškaša. Stojnić trenutno ima skor 10 - 3 i prema njegovim rječima jedan od navedenih boraca ga vraća u UFC.

  Widget powered by WhatstheScore.com

  android 300x70